YOGACHIC

Kul att du hittat hit! Älskar att skriva och dela mina tankar. Ashtanga Vinyasa yoga är min passion och allt som har med sk  -”Yogic style of living”, vad det nu kan innebära (?). Sandra heter jag och lever på landet på Västkusten. I mitt liv finns två fantastiska barn som valt att komma till mig och min fina sambo som alltid finns där för mig.  Tre katter som ständigt finns runtomkring oss som små välsignelser från ovan..


YOGA för mig är när jag lever fullt medveten, upplever ett flow och det fantastiska inte går att ta på. Min sadhana (daglig praktik som för mig i kontakt med känslan att jag är del av något större) är ett sätt att eliminera de hinder som livet & ett obalanserat jag lägger som fällben på mig själv. Min Sadhana kan se olika ut olika dagar och i olika skeenden i mitt liv. Yoga för mig handlar inte om att vara vältränad eller kunna klara av olika asana eller andningsövningar, däremot skulle jag ljuga om jag skulle säga att det inte fins mkt som fascinerar mig inom just de områderna.

Gillar tanken att jag utför pranayama och olika kriyas, mudror, chantar, asanas och stretching för att mitt väsen ska vara så fritt som möjligt från störande vibrationer som skapar psykisk och fysisk smärta hos mig och då tillslut i de jag älskar som mest.


Att varje dag rulla ut mattan och se vad kropp och sinne har att bjuda på är kryddan i livet och balsam för mitt ständigt rastlösa sinne”.


Jag undervisar i medicinsk yoga och ashtanga för närvarande, fast älskar även att få förmedla yoga till gravida och yinyogan är fin att få dela. Att få lov att undervisa yoga är ett sätt för mig att utvecklas som medmänniska något jag också övar på varje dag genom ex metta.
Yoga har varit närvarande på olika sätt genom åren. Den har tagit olika mkt plats, men för mig är det ett sätt att ”komma hem” vart jag än befinner mig i världen eller vilken överraskning livet bjuder på. Helt enkelt en neutral bas, där allt är möjligt! Ibland lever jag mer yoga i vardagen och då blir gränsen mindre när jag ställer mig på mattan. Vissa perioder så blir det en total aha upplevelse på mattan för livet snurrar på så snabbt att där och då skulle ett liv utan mattan göra det omöjligt för mig att hålla fokus på vad som egentligen är viktigt för mg här i /på detta jordeliv.

LOVE & NAMASTE Sandra

 

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s