hanumanasana

Denna veckan har bokstavligen sprunngit iväg.

Har ”bara” yogat på till navasana tisd och onsd blev det vilodag (hade varit på galaj till sent och sov på hotell mmm vaLYXIGT!) och i måndags blev det stående plus lek med pilatesbollen som dammades av. Kul att leka med bakåt övningar och körde lite core träning.

 Idag var jag på en ledd klass av någon annan yoga form typ anusara… En period varje år så känns det som jag behöver lite annan input, både för min egen yoga och undervisning. Vid närmare efter tanke så var det strax före jul förra året oxå som det inträffade.

 Ja på passet idag var det mycket höfter, nice.

 Hanumanasana är en helt fantastisk position att få arbeta med/i. Här hade vi även bolster som användes så många som behövdes för att få en möjlighet för alla oavsett flexibilitet att kunna få ut max.                                                                                                                   Denna asanan kommer ju inte före 3 e serien och ibland är det kul att få ”fuska” lite. För det tar nog ett tag för mig innan jag nått dit.

Åt lunch på Sattva en veggie resturant vid korsvägen i gbg. Har nästan glömt vad och hur det smakade för min kära vännina som jag lunchade med hade en super stor och KUL nyhet så maten kom  i skym undan vilket kanske inte är särskilt yogiskt men jag var iallafall i DET nuet.., LYCKATILL!

Nu på em och kvällen har jag varit ledig annars undervisar jag  denna kväll. Ska faktiskt komma isäng för imorgon är det dax att vara på shalan TIDIGT! natti

LOVE&LIGHT

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s