Yoga nidra

Yogan i morse var ur go för kroppen och knoppen.

Tur att jag åkte in till shalan i morse, för hemma hade jag aldrig orkat igenom själv. Tredje dagen på mensen känns min rygg fortfarande som ståltråd.  Genom hoppen är bara att lägga ner för bandhas är liksom inte helt med så då sliter jag bara på mina axlar.

Med åren känns det som man lagt sig till med olika mönster och kanske inte bara bra sådana…

Jag var på en workshop för Petri Räisänen för ett tag sen och då var en tjej med som inspirerade mig massor, hon praktiserade 3 serien och hade så lungna 10 solhälsningar. Så då insåg jag att jag liksom stressat igenom 8 solhälsningar senaste åren..

www.petriraisanen.com

I morse blev det 10 lungna fina solhälsningar och en fokuserad praktis genom 1 a serien.

Inverterade ställningar bara jag landade i några andetag i varje.

Hur gör andra under mens i inverterade ställningar?

Känner du/ni av ryggen extra under praktis?

Hur funkar backdrops för dig som tjej runt dom dagarna?

Ja nu är det dags för 40 min Yoga Nidra med Swami Janakananda   http://yoga.se/butik/cd_skivor/yoga_nidra_cd_tape

LOVE&LIGHT

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s