Gröna drinkar

Gröna drinkar är verkligen hemligheten bakom hälsa. Börjar jag dagen med en liter grön drink så är jag garanterat på bra humör och väljer bra val till lunch och middag och på det sättet är ju morgondagen redan räddad….
Fast i morse blev det en espresso m lite mjölk typ cortado direkt när jag vaknade. Efter den en liter drink. Ibland känns det som en räddning när lillen vaknar tidigt och jag jobbat sent.
Mor kom förbi när jag skulle ut och somna lillen i vagnen.
Medans mor vilade på soffan och lillen sov ute fick jag yogat tom navasana.
Det blev 10 solhälsningar! Yippi!
Precis när jag skulle börja med drop-backs vaknade lillen.http://www.youtube.com/watch?v=uNw-rolKm24
Mor tog lillen och jag gjorde avslutande.
Så nu har jag energi och lätta tankar.
Nu ska jag laga potatismos och hoiki fisk m vit sås till man och barn. Själv äter jag stor sallad med dulse alger. Jag har hört att dom är så kraftfulla att man bara ska äta en gång per vecka? Någon som vet mer eller har ngn teori?
http://www.rawfoodshop.se/dulse-p-536.html

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s