Nymåne

I går måndag gick jag upp sådär vråltidigt för att yoga, men väl på mattan funkade det inte med min tå. I fredags (den13) satte jag mellantån på ett trasigt föremål och ett 2cm jack blev till.Usch! Så jag såg min chans till sovmorgon.   

Jag fick iallafall yogat på em med några andra entusiaster. Det var ju nymåne kom jag på när jag körde hem efter att ha undervisat sista klassen.Ändå kändes kroppen så lätt och medgörlig dropbacks brukar inte kännas som bomull direkt när det är nymåne, hade i och för sig inte praktiserat sedan fredagen, pga tån.
LOVE&LIGHT

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s