Jag väljer att välja glädje:)

Var på Kaj Pollacks föredrag – Att växa genom möten och välja glädje. Det var helt klart underhållande och lärorikt.

 Jag sa till min kära man i pausen. -Konstigt att man har hört detta i så många år så många gånger och ändå har jag svårt att välja glädje i varje ny sekund.

 I slutet på föredraget när Kaj pratade om det institutet i usa där han hade blivit introducerad till det hela konceptet föredraget handlade om.- Att vi har ett val att välja och vi är alla värda det bästa, oavsett vad vi blivit uppfostrade till. När han berättade att han varit på såå många besök dit och vissa besök på ett par månader.

 Då förstod jag HUR mycket jag måste ”anstränga” mig varje sekund för att inte trilla över i armarna på negativiteten och tycka synd om mig själv världen. Men ibland är det ju precis det jag behöver att bara välltra mig i olycka, eller? Svar NEJ!

 Jag och allla runt omkring mig  kommer att vara lyckligare om JAG väljer glädje i varje sekund!

TACK FÖR att du passade lillen så att vi kunnde gå!

TACK för att jag får lov att ta del av så mycket spännande saker runt omkring mig,  i mitt tempel -min älskade kropp och själ!

LOVE&LIGHT

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s