Kaffemoster

På väg in till yogan höll jag mig ifrån kaffet, ska införskaffa mer Maca pulver så min kropp kan få vila från kaffet en stund.Tänk att jag genom graviditet och amning i sammanlagt 2år  valde att avstå, nu har det blivit en central del igen…

Assisterade på mysore helt underbart lungn i shalan, fantastiskt att få vara närvarande när människor lägger sådan fokus så tidigt på morgonen.Mmmmmm!

Kaffen kom in först innan jag själv skulle praktisera…da da dada! Men den va så god! Första solhälsningarna kändes utandningen lite darrig, helt enkelt blev nog kroppen lite uppskruvad. Yogade på till kapotanasana mkt svårt att få till helt utan ass.

Hade en klass på förmiddagen ganska stort bortfall.. influensa och en veckas regn kanske är orsaken? Generellt i veckan så har jag haft mindre närvaro på mina klasser, men det verkar vara mkt som går i sjukdomsväg. Känns ännu viktigare att få till en ordentlig praktis nu så man boostar immunförsvaret. Hursom va det en kul klass med introduktioner till mkt nytt. Dom som var där var mkt närvarande!

Inget nytt på raw himlen idag, gröndrink och sallad. Nu på kvällen en Anthon berg marcipan, vet inte hur accepterat det är i raw-kretsar:) God va den!

LOVE&LIGHT

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s