Jag ser enhet (oness) i dualismen.

Allt som finns i dig finns i mig och allt som finns i mig finns i dig! Då är ju detta EN del av  dina många dig……

När jag väljer att inte ändra min vritti (benägenhet, attityd, sinnesstämning eller känsla) till den just specifika situationen. Just där och då väljer jag att göra mig själv till offer. Väljer att världen är emot mig- mayiya. Jag känner mig begränsad. Det är då det är dags att säga -NEJ TACK! -vill inte leka med den delen av mig själv.

Att gå tillbaka till att allt är perfekt och inte  starta några frågor som inte går att få svar på- anava.

Att öppna upp och ge efter till att vi kan alltid älska mer och växa varje sekund- karma

Love&Breath

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s