Fredags mys?

”Det här är en film som gör en arg och frustrerad. Man skakar uppgivet på huvudet och knyter näven för att hindra sig själv från att i ilska riva ner bioduken. Människorna som tas upp i filmen är mer självbelåtna, giriga och maktgalna än valfri Bond-skurk och det är med en blandning av förskräckelse och äckel man tar del av historien.

Endast ett fåtal av namnen som nämns har gått med på att intervjuas och de som blir det bryter en efter en ihop av regissören Charles Fergusons hårda frågor. De biter ifrån, försöker bortförklara eller slingra sig, blir förvirrade och desperata. Det är generande att se på men ger även en liten om än behövlig känsla av revansch.” hämtat från moviezin.se

Jag brinner för rättvisa det som i mina ögon  är rättvist behöver inte vara det i dina däremot…

INSIDEJOB kanske inte har hög mys faktor men se sanningen i vitögat och bilda dig egna uppfattningar om världen.

klipp_inside_job gå på svt play och se klippet för 31 dec tar dom bort det.

I dag publiserades detta…Vi lever i en ironisk värld… Man pratar ju om att det är just i hals området, sköldkörteln som radioaktiviteten sätter sig. Förnekelsen är stor… Vi sänder healande energi.

Har med hjälp av många människor samlat in pengar till barnhem i Indien Odanadi, det som gör att jag brinner extra är att dom inte ”bara” är ett barnhem utan oxå hjälper kvinnor och barn ur sex handeln. Till och med kan med mycket ekonmiska insattser göra något för att sätta dit hallikar och andra människor som tjänar pengar på att handla med människor. Och att jag varit där personligen och även hållt i yogaklasser för dom små, SHREE

Nu går jag igång ordentligt… och kritiserar även löshår,tempel hår… eller hur! Kanske naturligt för oss i väst att sätta in andra människors hår men inte lika naturligt för kvinnor att tvångs rakas eller så kan vi vända på det och tänka att vi gör en super tjänst för kvinnan kanske i få fall har tur och kan få se en bit mat på bordet till sina barn.

Här kommer en artikel från BBC så så illa är det kanske inte om allt håret kommer därifrån, altid 2 sidor av myntet.

Men jag väljer att donera lite pengar istället… Eller köpa i rättvishandel affärer. Ojdå nu gick jag igång men bara lite grann jämfört med vad mina nära och kära får stå ut med..

Ingen praktis på mattan för mig i morse , nu är rummet uppvärmt och det får bli en stund på mattan innan lunch. Hoppas på att landa i den mer harmoniska delen av mig själv!

LOVE&EDUCATE

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s