Fullmåne

En riktigt skön träningsvärk i kroppen efter full primary igår.. Men har liksom uteslutit sethu bandhasana på senaste tiden,hmm märkligt hur positioner bara kan ”försvinna”. Hade en sån grej med purvottanasana (andra sittande) och dom liknar ju lite på varandra… Bakåt böjningar, ja inte min starka sida..
Har världens bästa drop back lärare! Helena ha en helt fantastiskt känsla för bryggor och igår tog hon in lite Maria Boox trix. Tror jag för första gången kanske förstod något.
Vanda Scaravelli förklarar så här i sin bok Awakening the spine s 159 om Urdhva dhanurasana -”Gravity takes hold on our legs and heels and at the same time brings lightness to the upper part of the body, like the movement within the vortex”.
Här kommer ett klipp från när jag praktiserade i tisdags och man kan väl inte säga att hälarna var så grundade och det gav ju utdelning direkt. Har börjat knäppa händerna vid solarplexus för att verkligen markera att jag ska andas och inte låta andetaget bli ytligt.

LOVE&ENERGY

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s