Lördag

Morgon promenad, lördagar är en riktig helig dag. Ingen yogamatta framme. Men kanske att lördagarna tenderar att landa i ett mer spirituellt ljus ändå. Tid att vara med familjen, alla lite i sitt esse.
Denna morgon fick jag en alldeles egen morgon promenad..
Här blev mitt vattenhål att tanka prana

20130629-091907.jpg
Så vackert för både insida och utsida. Att lyssna till bäckens porlande. Vad jag är dålig på att lyssna, det ska jag verkligen bli bättre på. Bättre på att lyssna in mina egna energier, bättre på att inte springa iväg i mina egna draman. Lyssna, lyssna lyssna till mitt hjärta, den del som alltid är redo att sudda ut gränserna på vad som är mitt och ditt, som alltid ser oss som lika underbara, oavsett vad.
Love&listen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s