Raw recept & yinyoga

I går skulle jag göra värsta middagen tänkte jag.
Gick bl.a. loss med vitamixern och mixade
Cashewnötter till mjöl
Citronjuice ca 0,5dl
Ingefära ca 2-4 cm
Halv liten rödlök
Salt
Cayennepeppar
Peppar
Sirla i olja (jag använde kungmarkattas neutrala olja. Den känns ju lite manipulerad (?) men enda oljan hemma utan oliv och ville inte ha den smaken i). Vet faktiskt inte hur mkt men uppskattar ca 0,5 dl.
Ska bli en klibbig smet.
Breds ut på noriark ( finns raw för dom som vill vara väldigt noggranna).
La på gurkstavar morotsstavar och groddar. Rulla och skär i bitar;-)

20140427-200226.jpg

20140427-200304.jpg
Så himla najsans!
Tyvärr kom ett besök till barnakuten emellan igår men allt gick bra (!) och det blev en väldigt lyxig lunch idag.
Kan verkligen rekommenderas, sushin alltså;-)
Till dessert blev det denna tårt/paj;

20140427-201800.jpg
3 nävar mandel
10dadlar
1 msk kokosfett
Mixa allt till en massa och smeta ut i en springform.
Fyllningen
225g hallon tinade
1-2 bananer
1 tsk Vaniljpulver
Zest och saft av halv citron
1-2 msk kokosfett
Stod i kylen.

Imorse hade jag mysore klassen på Shalan, underbart!
Så här började jag min morgon praktis, 40 min yin style innan fundamentala plus avslutande.

20140427-205227.jpg
Love&light

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s