Väntar… gravid V 41+2…Bf+9


…i väntan på vadå, -smärta, följt av njutning.
Så besviken varje minut som det inte känns nåt…
Jag har inte på måånga år varit så ostabil som just i dagarna -ledsen, besviken och trött. Precis helt omvänt från hur jag känt mig sista månaderna och kanske ”förväntas” må(?).
IMG_0608V 41
Bara jag skulle känna någonting, liten smärta, tryck neråt… Men näää. Promenaden idag gicks med tunga steg, brett med benen, allt för att visa kroppen hur jag faktiskt ÄR redo (its takes two to tango, I know).

Skulle jag bli gravid någon mer gång, ska jag aldrig berätta när det är dax, tanken fanns liksom inte på slutet i början(?). Orutinerat…då jag gick över 14 dagar med min son.

Kommentarer som jag är trött på:
-Passa på och njut!
-Gör allt det där som du inte kommer hinna på flera år sen!

Ja, så särskilt yogisk är jag inte om dagarna, har sällan varit så svårt att bara vara, utan förväntning på nästa sekund (då det kanske, kanske skulle kunna komma en ynka pynka värk..).

Min son sa när jag hämtade han på skolan i måndags, -Mamma nu får bebis verkligen komma för jag börjar bli trött på alla som frågar hela tiden….
Själv försöker jag se det possitivt med alla små sms, mejl och samtal, så många som tänker på oss;-)
Mannen har så många järn i elden att han är den enda som pustar av lättnad för varje sekund han får ”extra tid” att fullfölja div ting.

För visst är det så att bara allt går bra så kan jag vänta hur länge som helst.
Tårarna rinner oftare för varje dag som går, rädslan att mista det lilla mirakel som vuxit sig stark i min kropp, som vi alla 3 har så mycket tankar och kärlek till. Väntar, affimerar, visionerar, lyssnar på Echart Tolle, energisorterar etc..
Den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge!!

IMG_0438Kom ut nu, vi är ju så nyfikna!!

LOVE,(EAT)&PRAY

Ps Under tiden jag satt och skrev detta så kom det en ekorre och sprang frenetiskt på våra fönsterbläck. Har aldrig hänt innan..
Den var ihärdig, jag ville bara att den skulle sticka innan katterna som var ute såg den. Lyckades fånga ett kort på den och det svarta är ena katten som var inne och blev väldigt nyfiken.
ekorreBara tvungen att kolla vad ekorre står för: Ekorren visar oss på aktivitet, att samla och förbereda. Medvetenhet, social, lekfull, att göra istället för att stå och titta, vara aktiv. Planerar du för framtiden? Pengar, tid och energi. Det är dags att rena bort mentalt och känslomässigt skräp, Ekorren lär oss att balansera vår energi, att ta tag i våra resurser, se saker från ett annat perspektiv, balanserar kraften av att ge och ta emot, organiserar det inre. Hämtat från www.fourbears.se

Ekorren
Står för framsynthet, idoghet och hamstrande.Vi behöver förverkliga våra planer och arbeta aktivt för att nå vårt mål. Engagera dig helhjärtat i allt du gör, men glöm inte nuet. Du kan inte skapa en trygghet bara i framtiden utan du måste börja här och nu.
Från:healingifokus

TACK EKORRE FÖR ETT WAKE UP CALL!!!!

En reaktion till “Väntar… gravid V 41+2…Bf+9

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s