Maria Boox

Yogans gudinna personifierad genom Maria Boox

Jag vill våga lova att Maria har något för oss alla att komma med.
Aldrig har jag varit så på G innan mitt första möta med Maria, inte just för att möta henne bara utan bara just det att jag var väldigt full av energi och underbart att komma iväg en helg och få assistans.
Fast något ändrades i mitt hjärta -en gnista av nyfikenhet tändes , nyfikenhet till ALLA människor. Inte bara till dom som kan ge mig något, utan en genuin vetskap om att alla har något att ge till alla.

Maria brukar prata om Shakti Pat – medvetande energi som överförs från en lärare där ljuset redan är tänt vidare till elev. Hon nämner sin lärare Gurujii Sri K Patthabi Jois, att han hade den gåvan.
Marias underbart målande sätt att beskriva yoga traditionen, sutras osv plus assistering vågar jag säga hade en stor inverkan på mitt väsen, och jag vet att vi alla som träffat Maria delar ungefär samma erfarenhet.

LOVE&SHRI

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s