Ashtanga rocks!

Lyxar med café frukost efter en lååång ashtangayoga practice. I dag blev det 2,5 timme varav 20 min i savasana. Kom in själv i kapotasana, yippi! Kom till hålfötterna. Men sliter fortfarande med lagujvarasana svårt att hålla bandhas. Det är ngt med stumhet som lätt kommer ur rörlighet…. Har dom senaste praktisarna hållt navasana 5 gånger 5 lååånga andetag. I dag var jag helt slut i höftböjaren + qvadricepts framsida lår.. Skönt att få hjälp i utthita hasta padangustasana, tack! bakåt hoppen, shit pommesfrit, det är svårt att få till gungningen. Nu har jag börjat lägga ner hakan i backen för att våga lägga fram tyngdpunkten.. Testa! Att visualisera sin yoga practice före är ett bra verktyg om man vill göra framsteg. Och att gå in för att det går, vare sig det gäller att få fingertopparna till mattan eller lära sig spanska.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s