Att vara mamma….

    Lillen blev två år i natt!

Tänk att saker och ting kan ändras från så dramatiskt till bara ren lycka!

Få lov att följa ett litet underverk växa, bli starkare.

 Ledsamhet, kärlek  ren förtvivlan och lycka växla under bara en minut..

Närhet när man är arg närhet när han är ledsen närhet när vi myser alla aspekter av närhet.

Hela spektrat av känslor som exisisterar innom mig har fått visa sig under dessa åren.

Men jag undrar om jag ska fortsätta gråta över varje känslosvall som går igenom kroppen. (I Mysore kallar man det för mysore fever när man har jobbat i djupa bakåt böjningar och på kvällen får högfeber gråt som inte går att stoppa och ivärsta fall också diarrè.) Men att ha lätt till gråt kan ju såklart vara fint ibland men i vissa situationer passar det sig mindre bra. 

Vi har valt att ge lillen fisk men inte kött. Får se hur det hela går när hans kompisar på dagis får annan mat, den dagen den sorgen.. Just nu är jag glad bara han äter något…trollet fick pannkakor till frukost det var poppulärt!

Han älskar sojakorv men jag är inte helt glad att han ska äta för mkt. Det är ju såklart kanske ”mer” soja i kött om slakt djuren får det till foder…. Men man önskar ju att SITT barn ska få det bästa… (intressant, var kommer då unity in)….

Ja hela barn biten är intressant att reflektera över, tex sitt egna beteende och lejon mammans. Har aldrig kännt att mina armbågar blivit så vassa som i situationer med lillen. Vilket såklart är sunt att moderinstinkten fanns förr när vi skulle vakt dom små liven för vildingar… och nu att själv kunna fatta beslut som är dom bästa för barnen inte för samhället eller världsekonomin…vilket är minst lika svårt i mina ögon.

LOVE&LIGHT

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s