FULLMÅNE!= hög energi

Idag fullmåne, men jag har allt tänkt att göra en lite lättare yoga praktis för att det har blivit en vecka med mkt jobb och yoga,  i torsd och fredags ”hanns” det bara med fundamentala och avslutande.

Ja, eftersom arbetet innebär yoga så har jag svårt att undervisa om jag inte gjort min egna yoga praktis den dagen.  Och idag har jag 2 klasser, kul!

Då jag undervisar på morgonen så gör jag min egna yoga praktis efteråt. Ibland om energin är hög i kroppen är det härligt att ta till en tidig praktis..

 Innom ashtangayogan rekomenderar man att inte praktisera vid fullmåne, just för att skaderisken ökar när man är full av hög energi så att man lättare låter egot ta över och gör ngt dumdristigt. Bättre att ta den energin och använda till spirituellt arbete.

Så om du planerar yoga idag ta det lungt lyssna ännu mer innåt änn vanligt, energin är hög.

Igår beställde jag från rawfoodshop.se. Helt fantastiskt att veta att mer hälsobringande örter är på G hem för att hjälpa till på traven mot spirande energi.

LOVE&LIGHT

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s