Har precis hittat en sida där man säljer 19% väteperoxid och annat kul…re-fresh. Gå in och läs!

Själv har jag sprutat hela hösten, när jag blev utan lagom till jul blev vi magsjuka…. Men många har verkligen trott jag helt tappat det när det har sprutats här och där. Men jag har ju tyckt att det är märkligt med all denna decinfiering av bra och dåliga bakterier….

Okunskap är människans värsta fiende…. Detta skriver jag för att jag har dålig kunskap om ”väst” världens kunskaper och vet att jag baserar mina kunskaper på den sida av världen som ofta är emot att det just är pengar som styr  vad vi medborgare får ta del av..svårt eftersom jag också vill ha pengar… Hoppas däremot att inga ”oskyldiga” ska behöva offras på vägen till min rikedom? Känsligt ämne men en som jag är väldigt inspirerad av är Moder Teresa som aldrig kämpade emot utan bara FÖR! Lagen om attraktion kommer ju in här …igen… En artikel som är läsvärd, ”djävulen vs ängelnen” .

LOVE&LIGHT

2 reaktioner till “

  1. Ja, jag sprutar på med väteperoxiden… Men har verkligen också skärpt handhygienen. Så för min del kom det bara ut ngt possitivt ur ”svinis”. KRAM på DIG!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s