Nära men ändå så långt ifrån..

Har verkligen börjat att förstå hur ”nära” jag är att kunna hoppa tillbaka.. något/några år till så är det nog där. ( Perspektivet på nära är ju alltid definerbart).  Ska dela med mig av det i en videosnutt när jag har tillgång till kamera…

 För visst är det kul att se alla dessa människor flyga runt på sina yoga mattor. Men det känns så långt ifrån mig. Ex Kino McGregor hennes styrka och flexibilitet, balans, skönhet, utstrålning blir så perfekt vi kan tänka oss eller egentligen tror jag inte att man kan tänka sig om man inte sett. Inspirerande absolut!

LOVE&LIGHT

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s