Det är aldrig försent..

BREATH SCULPTS THE PHYSIQUE

Vanda backbend

Vanda thought that one can start practising yoga at any age, even at 70 or 80, if one follows the breath, if one works “with” the body and not “against” it, and if one is ready to receive the energy.  “Yoga”, she said, “does not modify age, but the body becomes healthier. If we do not retire from life, if we do not close ourselves in a shell, old age does not exist.” 

 Detta är taget från http://www.estheryoga.com/vanda.html , väl värt en lång läsning. Snacka om fantastiskt inspirerande! Efter gårdagens inlägg var det något som fattades, det var Vanda Scaravelli såklart hennes yogini liv var helt vigt åt att utforska hemligheten om andningen! Jag får gåshud! 

 ”If you are kind to the body, it will respond in an incredible way.”
Vanda Scaravelli

LOVE&LIGHT

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s