Morgon Mysore

Efter gårdagen som inkluderade kanske 10 kapotasana, i gassande solsken.

Ja, faktiskt lyste solen in genom mitt fönster lagom till lillen sov förmiddags luren. Så solen gav kraft till yogan igår och mina framsida lår känns som inflammerade fotbollar idag.

Tur att det var något i mig som tog mig upp ur sängen i morse så jag hann till shalan innan min kära man skulle i väg till jobbet. För känner jag mig själv rätt hade det nog inte blivit så lång yoga hemma. Men jag genom förde full primary utan drop-backs dock.

Tillbaks till dagens yogan.. allt började fint men när inte naulin är stark blir det ofta en ”annorlunda” yoga…

Var virrig.. väl i sittande fanns det ingen chans att ens eftersträva sk korrekt vinjasa (se kvällsmysore). Efter Tiriang mukha eka pada paschimattanasana gick jag vidare på Ardha baddha padma paschimattanasana igen..(nästa ställning är Janu shirsasanaA)  så när jag var på vänster sida (sista) kom min lärare upp och bad mig göra om TMEP igen.. vilket resulterade i den stabilaste TMEP i mitt liv! Kanske att jag börjar så smått jorda mig?

Lyckades i alla fall att komma in själv i Supta kurmasana från liggande band ”bara” runt handflatan.Kommer ihåg första gången det hände var i Köpenhamn för Gurujii Sri K Pattabi Jois! Efter graviditeten har det inte funkat före idag!                                                                                                                    Målet att kunna svinga kroppen bak från Tittibasana till bakasana utan att vidröra golvet..just nu är det mer kravla som är ordet med tår i…. känns som ljusår ifrån!
Kanske mer 5 än 10 min huvudstående…

Dagen har verkligen flutit på och nu är det snart nattis.
LOVE&LIGHT (önskas: kamera med längre självutlösare,hihi)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s