Jag är beroende!

Hoppsan sa, vad länge sedan jag va här…

Men shit rent ut sagt vad jag har lärt mig mycket sedan sist jag skrev här!

Jag började faktiskt att blogga för att tydligare kunna se mönster i mitt liv och kunna göra något åt dom eller glädjas och fira.

Den första förkylningen som jag skrev om i sista  inlägget 23 feb var ett litet wake up-call, men jag lärde mig inte det som behövdes…

Några veckor senare kom stor förkylningen ”den värsta någonsin” . Det jag förknippade med den va alla  ”latte” som jag druckit genom åren och nu kom allt slem på samma gång, det trängdes på kö för att lämna kroppen under flera veckor. …

Var på en work shop för Pettri Resinän, men kände där att fd sjukdomen satt lite spår (eller kanske rättare sagt jag som pressade mig lite för hårt för snabbt;)…Mer om denna underbara workshop senare….

Kanske 3 dagar efter Pettri W.S så började en ny förkylning nu mer i bröstet… Alltså hjälpte det inte med all raw mat, korngräs & gröna smoothies FÖR att jag vägrat se mitt stora beroende SOCKER!

Idag har jag sträck läst hela Socker bomben av Bitten Jonsson och Pia Nordström…. Jag har liksom varit medveten om dess existens i år, men aldrig vågat läsa…  Så idag 27 april hoppas jag kommer bli en historisk dag i mitt liv!

Under hösten och fram till och med början av februari va verkligen livet lite lättare än vanligt, men började då ta homeopat medicin i sockerpiller form och vet att jag liksom trillade dit….

Men för mig är faktiskt vetemjölet verkligen det svåraste….

Nu kommer jag börja leva för ett sött och energi fullt liv!

Tänk att jag faktiskt tror att min torra känsla i ”märgen” av kroppen kommer från socker och mjöl.

Ska bli kul att följa asanas utvecklingen framöver.

Har även tagit mig i kragen och varit på mitt  första ge blod session, så nu väntar jag bara på att bli lite friskare så jag kan ge min första omgång. Har anmält mig på http://www.donationsradet.se

Så någonting vettigt har jag allt gjort:)

Gick en super spännande 4 dagars ”intro” kurs i Kranio-sacral anda.  www.tranbergs.net

Ja livet är helt enkelt för spännande för att kastas bort till socker och mjöl!

 ”Så våga släppa taget om invanda mönster, rensa ut slagg produkter, så nya energier kan börja flöda fritt i vårt tempel- vår älskade kropp”  Yogachic Bloggen 1 feb.

LOE&LIGHT

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s