jag ser det snöar

Men nu längtar jag till dom första tusilagorna!

Att kunna ta låånga promenader.

Vart tog nuet vägen? Jag ligger i värsta förkylningen som har satt sig på balansen skit skumt, legat  och sovit sen jag lämnade lillen i morse….  Tur för mig ska han sova hos sin farfar i natt så jag får riktigt tid att kurera mig. Inte ofta jag är sjuk så nu ska jag passa på och ta det lungt… Bara slappa, kan ioch för sig inte så mkt mer;)

LOVE&LIGHT

3 reaktioner till “jag ser det snöar

 1. Det är inte roligt att ligga hem och vara sjuk Sandra.
  Men jag tror inte att det är en slump att du blev sjuk, ta vara på dig själv och lyssna till din kropp.
  Försök att få så mycket vila och sömn som möjligt.
  Träningen är inte förkastad bara för att du är sjuk, du kan fortfarande träna ditt huvud…mentalt, så försök inte smita undan =)
  Du kan också tänka dig igenom passen och vem vet, kanske du får nya ideéer, öppnande lösningar, varför gör jag så, jag borde kanske testa såhär istället….?
  Alltså fokus på den mentala kraften och ta dig tid till eftertanke, det är värt mycket i dagens stressiga samhälle.
  Kram Jörgen.

 2. Jag kan ägna en hel dag åt att göra ingenting:D Det är härligt, men vara längesedan nu… Hoppas du hade en skön dag!

 3. Varför skrev jag mitt inlägg, nu ligger jag hemma och är förkyld =)
  Jag har införskaffat mig en nosebuddy i keramik, köpte en efter workshopen med ”O”. Kännde att det var något pågång redan då.
  Workshopen var för övrigt fantastisk, gav mig så mycket.
  Nosebuddyn testade jag för första gången igår, det var en underlig känsla, det rann från näshål till näshål och skjöljde rent, men även ögonen började det rinna ifrån och munnen…hahaha en total urblåsning av systemet.
  Det var ganska obehagligt men känns skönt efteråt…jag kunde andas åter igen :)
  Familjen undrade vad jag höll på med efter nässkjöljningen gjorde jag lite andningsövningar…jag frustade o pustade likt vargen och de tre smågrisarna sa lillpojken, min fru kom springandes och trodde ja…jag vet inte men med skräck i ögonen förklarade jag att – Lugn, jag känner mig som nyfödd och pulsen är ok, jag överlevde min första nässkjöljning, vill du testa? Svaret blev ett rakt nej…ok =)

  Andas in djupt och känn energin flöda, ta väl hand om pranan omkring o i oss. Om du ger energi får du energi tillbaka (utandning, inandning).
  Tacka ”O” för senast och du Sandra, ha det bäst och glöm inte att dansa med pranan på mattan =)
  Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s