RAW TÅRTA

Smarrig raw tårta:

Inköpslista:

Dadlar, Mandel, carob,kakao,dinkelgryn,havregryn.

Banan

Paranötter, kokosfett,vaniljpulver, kademumma. Ev physalis.

Botten:

Ca 8 dadlar som blötläggs i några timmar i vatten som precis täcker.

Ca 2-3 nävar blötlagd mandel, låt ligga och droppa av sig.

En hel massa carob.. ca 2dl

Ca 1 dl raw kakao

1 -2 nävar havre gryn (är oftast valsade så ej raw)

1-2 dl vatten (tillsätt lite i taget smeten ska vara kletig ock klibbbig..

Kör först dadlarna i matberedaren tillsätt blötläggningsvattnet.

Ta ur dadlarna och kör mandlarna grovhackade tillsätt dadelsmeten.

Eftersom tillsätt resterande ingredienser.

Se till att allt blandat sig, whola, nu är det bara att breda ut i botten av en form. (Jag använde en ungsfast oval ”vanlig”)

Skär 1 banan i TUNNA skivor och fördela.

Sist men inte minst.. Smarriga täcket!

2 dl blötlagda paranötter (brazil) Körs till finhackat el mer åt mjöl hållet.

2msk kokosfett (virgin, raw)

Vaniljpulver (Endast vanilj,EJ socker) efter smak

Kademummapulver efter smak

Tillsätt vatten tills att det blir ett härligt fluffigt mos.

Smeta ut över bananen.

Dekorera med banan el physalis!

NJUT av vår kära moder jords tillgångar!

LOVE&LIGHT

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s