Vastu= prana

Är mitt upp i flytt, renovering av nya huset.  Slänga, sälja, ge bort nästan allt vi äger, att bara flytta med sånt som VERKLIGEN har används senaste året (flitigt helst också).

Vi har slitit hela helgen, och det är inte utan lite vemod jag la dom där schyssta stella mccartney skorna på lådan till ”bättre” behövande. Men ett par stövlar lyckades jag rädda i sista sekund…. Ja nu har jag ytter vindarna kvar sen är mina vingar fria att flyga vart jag ber….

För mitt i separations ångesten infinner sig en härlig befrielse, det är faktiskt inget matriellt som kan få mig vidare på denna resan mot mer energi. Utan bara genom att ge efter och släppa taget kan mer enegi alstras och mitt hjärta lysa klarare.

Genom att få vara med min underbara familj kan jag se mönster, släppa kontroll och gå vidare. Lite visare på denna fantastiska resa mot upplysning. (Om inte i detta liv kanske nästa eller nästa..)

LOVE&LIGHT

OM SHANTI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s