Livets vackra kan bara bli vackrare!

Köp SESAMOLJA och smörj/massera in olja på hela kroppen före duschen, stå på handuk som du inte är så rädd om! Du kommer märka att ditt intag av bodylotion kan reduceras och du slipper alla konstiga tillsattser av kemikalier…Plus att huden är vårt största organ och det får näring..
Börja varje morgon dusch med en kall avslutning och då menar jag vrål kall…..men hellre kunna stå i det kalla en stund…så börja försiktigt.. Detta hjälper kroppens utrensning, lymfsystemet börjar arbeta.
Massa vatten, och då menar jag mycket mer än det du dricker nu.Gärna citron eller gukskivor i och BARA rumstempererat. När man dricker kallt vatten så avstannar man matsmältnings elden! Å det vill vi ju inte!

Drick därför inte till maten utan en halvt timme eller timme före och efter.

Koka även upp ca 1liter vatten med ca 3 cm ingefär skärd i små småbitar, häll på en termos. Detta vatten ska drickas i smååå klunkar utefter hela dagen.
Ingefära är rensande OCH ökar förbränningen;)
Äter du fettsyror?
1) Både fiskolja av bra kvalitet(kapslar, kan du svälga det?)
2)Efamol som innehåller GLA fettsyra för hjärnan,hud,hår och hormoner..(PMS?..detta hjälper balansera)
3)CLA fettsyra hjälper kroppen att bränna av sitt eget fett.. Spirulina innehåller denna fettsyran men du kan köpa den separat och boosta kroppen med en burk några gånger per år! Förr fanns denna fettsyra i mjölken som kossan producerade men då krävs att kossan går ute och betar gräs och tyvärr har våran jordmån (jorden som gräset växer i misst mkt av sin näring så dagens mjölk innehåller inte CLA…)
Nässel pulver är bra, basar kroppen. Ca1-2tsk per dag.
Spirulina är inte lika avgiftande för kroppen som chlorella, men man säger att det innehåller mer proteiner och fettsyror. (Oroa dig inte för att du får för mkt, hjärnan inehåller 30% protein och 70% fettsyror! Så vi behöver mkt!)
Chlorellan innehåller ex mkt mer kalcium än mjölk plus många mineraler vi behöver!
Tillsammans ger dom oss vårt klorofyll som är livsviktigt för optimal hälsa!
Så fortsätt ta båda med mkt vatten! Öka intaget av båda tills du kommer upp i en max dos och ta den i ett par veckor! Fortsätt sedan att ta genom hela livet och boosta med högre intag ibland under nga veckor ex på vår och höst!
Samma sak med vetegräs massor med klorofyll rensar kroppen. Kan intas några perioder per år!
Försök och hoppa över ALLT vad mjölk produkter heter! Köp hem ris mjölk och havre mjölk att ha till muslei och gröt, prova att ha kanel eller kademumma som sötning på…
Finns feta ost gjord på får/get ost och även spanska manchego är en får ost. Köpte en parmesan får ost som va superduper god…
Mkt gröna sallader med mkt  olivolja på (ekologisk/ virgin).
Testa att minimera brödintaget, stor sallad istället!
Mkt frukt istället för juicer! Då får man fibrerna!
Köp goijibär och blanda med mandel och valnötter och ha med i väskan när suget slår till på dagen, på kvällen frossa i färska bär som du köpt frusna..och tinat eller kötr i mixer med vad du har hemma i nyttig väg.
Fikon är bra för magen och sötsuget..
Ja listan kan göras låång!
Hör gärna av dig och kommentera ev saker som jag fått om bakfoten!
KRAM
LOVE&LIGHT

2 reaktioner till “Livets vackra kan bara bli vackrare!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s