Tittibasana!

Det har varit en mycket lärorik och samtidigt prövande vår!

Var i Jönköping 3 dagar för Pettri Räsinen (gå in och läs längst ner på första sidan med dörren på) i april. Morgon mysore,  plus att han hade en fantastisk justerings  kurs.

Det var då mitt liv tog en ny vändpunkt… ; ) Fick äntligen lov att dela upp min praktis på första och andra serien serien. Har haft en praktis på 2h utan bryggorna och avslutande och då har det varit med snabbt tempo! Så tack och lov för den energi jag får efter min praktis nu för tiden.

Kranio sacral kurs, så intressant. Jag vill bara kunna allt nu!

Sedan tog jag en anusara immersion, på 6 dagar för Jordan Bloom. Har inte riktigt hunnit att smälta alla ”nya” intryck. Så jag får återkomma med respons..

Förra veckan var Pettri i Göteborg på Balans. Kul, inspirerande underbar miljö! Sist men inte minst fick ja en ny ställning TittibasanaA, B och C.  Ja ibland  slår egot i toppen.

Denna helgen var det dags för Lino Mile i Göteborg. Det började med fullmåne och jag måste säga att jag blir väldigt ”torr” i lederna runt  fullmåne så jag har verkligen tagit det shanti shanti shanti  AUM!

LOVE & UNITY!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s