What the beep do we know?

Hmmm, utan att låta för tråkig. Livet känns lite trist!
Lillen är sjukis, pluttens oxå.
Jag har slarvat med min morgon yoga sista veckan och igår kom mannen med stort M hem efter snart 3 veckor i Söderhavet! Proppen gick liksom ur mig idag…. Sluuuurrrp så känner jag mig som en ur lakad kossa??
Fast himmlen är blå och havet glittrat i kapp med mannens ögon är jag mest sugen på att dra täcket över mig. Har beundrats av en kaprifol som lyckats växa långt upp i en tall och blommar i full blomm 2 m upp, jag vill oxå!

Var i allafall på kurs för Maria Boox för 2 veckor sedan, om du inte mött denna i mina ögon fantastiska kvinna, se till att göra det! Hon var så vis och genuint vacker. Det va hon som myntade uttrycket att jag ser ut som en kossa på grönbete när jag praktiserar och det är precis så jag känner mig..( inte idag da). Lite för lite kontroll med ngt för mycket energi och ostyriga höfter… Jag har verkligen träffat någon som såg alla mina brister och inte blundade för dom hon gav mig verktyg att jobba med på egen hand, tusen tack! Gå in på hennes fina hem sida! Maria Boox, läs och begrunda en människa som vigt sitt liv till yoga och alla dess sidor.
Nu ska jag se på -what the beep do we know!
Love&live your dream … Ibland är det lite svårare bara…thi hi ha ha he he

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s