Tristess i vardagen?

Jo men nu har jag varit fastande sedan kl 14.

Är i full färd med en lever rensning… har ätit ananas och ris under dagen.. fuskade m lite havregröt imorse.

Följer en från Sanna Edhins hemsida som för övrigt är värd att besöka.

Jag har skjutit upp hela tidschemat med 1 timme så nu väntar jag på att kl ska bli 22.45 då ska jag blanda det sista för idag och gå och lägga mig….

Undervisade nu på kvällen och när dom satt och andades i padmasana i slutet gick jag ut för att svepa första glaset. När sedan andra passet började mådde jag bra men ändå en underlig känsla flög på mig. I slutet under avslappningen satte jag på en skiva på 10 min och satte mig i padmasana, en sådan lugn känsla i hela kroppen och knoppen tiden gick läskigt fort.

Har intagit glas nr 2 direkt efter sista passet och magen låter lite.

Ja, jag är förberedd på det värsta -må illa , kall svettningar, ja om jag får sova hela natten blir jag såå glad.

Här finns oxå lite info från tvivlare till leverrensning…., själv är jag mycket ute på nätet och läser om det negativa och all kritik till det som jag själv är possitiv till. Ibland upprörande och ibland stimulerande medans jag ibland får ändra mig…..men det är ju svårt med källor från internet oxå.

LOVE&SLEEP THIGHT
Nu är jag färdig och har ätit en grapefrukt, har en grönsaksoppa som väntar…Lite vek i kroppen så mediterade i morse, och ska sätta mig igen…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s