Petri tour

Efter att ha tyckt lite synd om mig själv ett tag och det inte hjälpte…
Så har jag börjat med en ny taktik, som verkar funka bättre. Så idag bär det in till shalan och mysore klass.
Plus att jag har bokat in 7 dagar med Petri Räisänen. Först i Jönköping 3 dagar och sen i Trollhättan 4 dagar. I Trollhättan är det även en justeringskurs på ca 3timmar, ska bli kul då jag gick en på 3 dagar för han i våras. Så lite repetion helst med hur han assisterar nacke och huvud i trikonasana. När jag gör det blir det inte så bra resultat, men med en kurs till så….

Underbart väder ute.. här kommer en bild från ”våran” pir i sommaras när man kunde yoga ute kl 05 på morgonen!

Spännande med höst och kyla kroppen verkligen slurplar i sig fetter… måste börja med 1msk linfröolja i 1msk lecitin 3ggr/dag.

Hoppas på att kunna ha en kapotasana vecka där jag lägger ut ett kort varje dag….

Love&curl back

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s