Hotyoga

Jag har blivit lite förälskad… I hotyoga!
Det är så kul för jag har alltid viljat prova, men aldrig prioriterat och nu när jag väl provade, finns det ju äntligen i Götet också! Hotyoga Gbg är adressen, ligger i johanneberg och Isabella som har stället är en fantastisk lärare. I gå var jag inne och svettades, hela jag bara älskar det, som träningsform är det super. Får mig att bli lugn som en filbunke. Speglarna visar mig mina skeva sidor av min fysiska kropp som jag aldrig varit medveten om innan. Jag bara däckade rätt i säng efter passet och vaknade inte förän på morgonen. Med en go känsla i hela kroppen och knoppen! Blev en eftermiddags ashtanga praktis idag, när jag rullar ut min Ashtanga matta är det med tårar i ögonen jag gör inlednings mantrat, glädje tårar att ha en så djupt rotad metod som funkar för ALLA delar i MIG, och får mig att känna mig så liten i det större så mycket större samanhanget där jag är en betydelsefull del precis som DU!
Love&light

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s