GOD JUL

Kl är tio i åtta och mina killar sover så gott.

Själv har jag gett mig själv finaste julklappen.

Morgon brasa, hämta ved, kaffe framför brasan på yoga mattan!

Och en 2 timmar lång mixad praktis.

Savasana i lillens säng och sedan en garshan följd av en oljemassage, och lång dusch, mmmmmmmmmmmmmmm.

Nu ska jag fortsätta med tomte gröten.

Jag kommer ihåg första julen jag var hemma hos mor och far som jag gick upp i ottan för att ställa mig på mattan och far trodde jag höll på att dö ( en mycket hög frustande ujjay andning kan visst få den effekten)) kom  ner rusandes med andan i halsen och fick sig en riktig tok garvis förmodligen av lättnad när han insåg att det faktiskt är svårt att dö i nedåtriktad hund. Det är nio år sedan och då bodde jag med min man i oslo och han säger att han trodde aldrig att det skulle se ut som något annat än en ovig groda som gymnastieserade.

Jag är honom evigt tacksam för alla kvällar han med tålamod kollat på mina upphopp mot vägg till handstående, för vägen har inte varit glasklar utan många steg tillbaka och ett litet steg fram.  Men tålamod har jag iallafall fått på köpet.. galet att tänka 11 år av solhälsningar relativt frekvent och här är jag. Fortfarande utvecklas jag i det och viktigast av allt det gör mig mer kärleksfull till livet!

God jul och passa på att njut om du får fira med nära och kära!

En liten extra tanke till Rasmus sådana här dagar!

LOVE &LIGHT

Fin lite snutt…passa på att andas djupa andetag undertiden och försök koppla bort…julen;-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s