Hållbar hälsa är magi

Mmmm, hela livet ler mot mig för tillfället;-)
Vår katt har kommit hem efter 6 månaders utflykt.. kom han vandrandes på vår grusväg!
Precis som om ingenting har hänt bara han glider runt här hemma. Vart har han varit? Tänk vilket äventyr och i denna kalla vinter som varit.
Hur som helst känns det som att han lär mig att verkligen vara i nuet, att vad som har hänt är historia och jag får fokusera på det som är. Så borta är den långdragna förkylningen och här är våren med alla känslor som förgyller vadagen.
Har börjat praktisera en dag i veckan på en krav certificerad odling hällungen hållbar hälsa, fantastiskt att få lära sig alla knep men också få en helhets bild av vad fint det är med ekologiska val. Borde det inte egentligen heta vanliga grönsker dom som växer vanligt, och kemiskt odlade dom som är helt enkelt kemiskt odlade som dom flesta är som inte är på ekoavdelningen?

Att se hur hela naturen följer dom sattviska , rajastiska och tamastiska ”reglerna” varför skulle då inte min kropp och mitt sinne vara likadant!( Mer info kommer sitter och gör ett arbete om det!)
Ibland drar mitt egot iväg med mig, då jag tror att jag har födds med någon slags special designat sinne, att det bara är jag som har problem eller ont… Det är då det är bra att jobba som yoga lärare och massage teraput just för att få förståelse för att vi alla sliter med vårat. Det är underbart att kunna ge människor en liten kick in i den magiska värld där man också kan välja att leva. I choose to belive in magic!
Här är min kära själs systers underbara skiva! Lyssna på just I choose to belive och beställ fler än ett ex, perfekt gåva till dina kära.
Att kunna se det otroligt magiska i i en dimmig vårdag, som är i förvandling mot en riktig grönskande energi full prakt!

LOVE&MAGIC

2 reaktioner till “Hållbar hälsa är magi

  1. Gillar din tanke Sandra! :) Tänk om man gick till grönsaksavdelningen och där kunde man köpa ‘grönsaker’ och ‘kemiskt odlade grönsaker’. Tror många skulle tänka om där!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s