Nataraja

Birgittas kloster, det här är min nästa utmaning eller kanske mer njutning? Ja tiden får utvisa!

Efter förra helgens krattande blev mina handleder så ömma så jag inte kunnde gå upp i urdhva danurasana (bryggor), på kvällen när jag skulle undervisa va det svårt att assistera pga handleden/flatan. Har fått plåster med magnet under och lånat ett handledskydd av en kär vän som är nikken frälst.

Tisdagen vilade jag och onsdagen blev det till navasana utan hopp.
Torsdagen tom kurmasana med lite bryggor. Allt med fokus på händerna.
Fredag ett pass med full fokus på händernas grundning ner. Och åter ner att inte lyfta en millimeter med handloven från underlaget, stabila armar och det funkade! Kunde både göra handstående och drop backs!

På kvällen blev det ett intressant föredrag om naad-yoga. Vibrationerna vi hela tiden omges av, -ja allt har en frekvens, stenar lägre och skrikande barn högre;-), det påverkar oss.
Att det är vibrationer som styr vilka av våra kemiska substanser som bildas, Därmed är jag alldeles själv huvudansvarig för min mentala, fysiska och andliga hälsa.
Eftersom mina tankar blir till frekvenser som blir substanser, som styr mina hormoner som styr mina organ, så på så vis går vi allltid runt med ett eget apotek, som vi kan få styra med hjälp av att ta ansvar för sitt eget sinne. Hoppas du hängde med?

Så ännu en gång blev jag hjärntvättad med det possitiva tänkandet, ändå…utsätter jag mig dagligen för det motsatta??
Fin chanting, med nya upplevelser. Yogisk vinkling hur sushumna vibrerar som första sträng och ida och pingala som andra och tillsammans styr våra nadis-(aha nadis-naad-sträng)och påverkar våra nervbanor (nadis). Nu ska jag chanta i 11min och läka mig genom ljud!
Ong namo guru dev namo.

Sen fram med boken En klagofri värld.

Igår,lördag blev det ett michmash pass med fokus på nataraja- dansande shiva- för att fira att den nedbrytande fasen av handlederna var det som fick dom till att läka sig starkare.

Precis som shiva är den som förstör men också bygger upp. Att våga släppa taget om det kända och trygga för att kunna växa och inte kväva. Precis som ormen ömsar skinn. Kycklingen är stark nog att våga picka hål på skalet, men om den inte har styrkan dör den.

LOVE&CREATE your own great life

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s