Praktisera mera

Har lyckats praktisera alla stående i morse! Det är riktigt trögt på ashtanga fronten denna veckan… Har hot yogat vilket är underbart för att det lungnar hela mitt väsen och allt bara rinner av mig, tillsammans med 31 minuters meditationer känns det som att det stärker mig stillar mitt sinne och. Låter mig fånga nuet. Så är det just nu men nästa vecka när förkylningen lagt sig så är jag kanske tillbaka på ashtanga mattan.
Min kropp känns som att den inte har några begränsningar,

Bara jag som skapar dom genom mina tankar.
Just nu är det min svagaste länk att jag låter tankar ta över som inte är så possitiva, att jag har svårt att acceptera där jag är på mattan, i den formen som är och att bara övning ger färdighet.

Igår träffade jag min stora idol -Emelie Cajsdotter se inlägget….
En häst som jag fått äran att rida fick behandling av henne och tjejen som äger henne red för Emelie också. Så underbart vanlig men ändå så otroligt ovanlig, när jag för andra gången läser Alla Kungens hästar så förväntade jag mig sprakande gnistor när dom behandlade sötnosen till totto, men tji ;-) bara ”helt vanlig behandling” med en massa prat och humor.
Ja jag ser fram emot att min katt ska få sin röst hörd!

Love&love your self.

2 reaktioner till “Praktisera mera

 1. Hej du underbara människa :)

  Rolig läsning att du tränar och mår bra.
  Hur går det med klasserna?
  Jag pratade med Carina idag på yogan, hon är väldigt nöjd med yogan hos dig, berömde dig innerligt. Och va helt slut i kroppen efter måndagspasset.
  Ville bara dela med mig om hur fantastiskt duktig du uppfattas som lärare.
  Kram på dig kompis. Ta väl hand om dig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s