Nyttiga fetter

Nyttiga fetter, jag glömmer av att äta ordentligt med oljor.

Kroppen knakar och brakar…fett som smörjer inifrån och ut är ju så bra. Om det inte finns i min kropp i överflöd så här i kyla och vata tider  så kan jag glömma bakåt böjningar. Så nu har jag laddat!

Lyxiga Udos ska bli räddningen, håll tummarna.

Mmm, jag va uppe i morse och yogade på shalan, underbart att ha all tid i världen på sig och lufsa runt på mattan. Gjorde skulder stående på dessa yogablock,helt ny känsla!

Vilken tur att jag har  bästa yoga lärare , Olle Bengtström, tack!

Efter måånga  skulderstående har jag fått en ny upplevelse, oj vad häftigt. Inget gott som inte har ngt ont med sig! Just för att nacke och axlar spökat så har jag gjort skulderstående  med filt. I och med sista tidens problem gick det ännu längre med proppsen idag och då äntligen fattade jag hur skulderstående kan kännas. Hittade sådan oerhörd kraft från bandhas i karnapindasana (knä mot öron press), precis vad jag behöver för  ha en sportslig chans att någonsin i detta liv  komma mig upp ifrån karnavandasana, phioo.

Lite höst inspiration från ”min” strand

Detta bildspel kräver JavaScript.

LOVE&PRAY

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s