Bliss groddar och mayurasana live!Uppdaterad fungerande länk

Åååå idag har jag låtit mina alfa groddar stå ute i solen och dra till sig prata-livskraft från vår sol som lyst från blå himmel hela dagen,wow! Måste verkligen passa på och utnyttja dagarna när solens strålar klarar av att ta sig hela vägen fram och mjuka upp mig utifrån och in. Gårdagens praktise blev en av dom bättre rent fysiskt i mitt liv:-) kändes som styrkan och flexibiliteten låg närmare varandra. I kapotasana har jag i månader ”endast” nått till hålfoten, i går vände det och fick bra grepp runt hälarna utan att behöva ha huvudet i mattan och väldigt lugn och stark andning. Bakasana b utan att sätta i tån, fast det är mer likt en groda än någon trana:-))
Har fått en ny ställning för ett tag sedan, efter ett och ett halvt år!(säga vad man vill att allt är precis som det ska vara och vara nöjd där jag är osv men nya utmaningar är roligt! -Mayurasana! Näst

sista ställningen är mayurasana. Känner mig totalt borttappad när jag gör vinyasan in och ur till ställningen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s