EGO…egot…ego..go go go away….

Ett snurrigt inlägg.. men som Einstein sa om man förstår något kan man förklara det väldigt lätt förståeligt … jag har inte fattat galoppen helt enkelt…

Hamsa -Divine swan- symbol för renhet.

Den fågel man faktiskt syftar till är India goose.

 

Utandning HAM och fortsätta med inandning SA- Jag är det/vad jag är-, så fint och sant, rent (precis som svanen symbol för renhet och heter just HAMSA på sanskrit

Att se bortom alla begär och tolkningar, förväntningar? JAG ÄR DEN JAG ÄR

Att lära mig förstå att allt jag fäster till mig som mitt kommer att göra mig olycklig att det enda jag kan vara säker på är att allt kommer att förändras och att alla runt omkring mig förändras. Egot kommer alltid gör allt för att försöka få mig att försöka vara mer speciell än någon annan.

– Ja jag yogade 4 timmar i morse kl 04, mediterade efter det i 1 timme innan jag åt raw alalego gröt…

-Ursula, hon kom vid 09 och va bara här i 20 min,tror hon åt falukorvs macka springandes till….

Ibland är det lätt att tro att jag är bättre än någon annan mer andlig eller spirituell..oh no bara mitt ego;-)igen… Jag är den jag är.

 

Så genom att leva MIN sanning, som mitt hjärta svarar ,om jag lyssnar lyhört, när jag vågar fråga.

Där i min sanning är allt till låns och jag vill lämna över en så fin jord som möjligt till alla våra barnbarn och barnbarns barn.

I min sanning förstår jag att huset är till mitt förfogande just nu, lillen har valt att komma till oss, min älskling väljer att varje dag/ kväll efter avslutat jobb komma hem och somna i min säng, brasan värmer mig även denna vinter, min stövlar håller mig varm och jag har möljighet att klä mig så att jag känner mig vacker (ego?) Tillfällen ges nästan dagligen så att jag kan rulla ut min matta och låta mig ta hand om mitt färdmedel genom detta liv. Jag förlåter dom som stör sig ägnar mig avundsjuka/ hatiska tankar på samma sätt som jag hoppas ni förlåter mig:-) Och när saker förändras.. ja då… försöker jag se det ur ett större perspektiv…

(Så egentligen skulle jag bara trycka på Flytta till papperskorg och radera hela denna blogg där jag bara skriver om MIG;-)

I min sanning är vi alla ett och samma universella medvetande-Akasha- .

När jag är irriterad blir min son det och han skäller av sig på katten som lever rövare med fåglarna som kraksar runt grannens hund som skäller så ena grannfrun blir tokig och mannen får sig en dag med sura frun. Och andra grannfrun som går igång på att hela dagen är förstörd för att hundens skall väckte henne på fel sida och gubben får dras med sur fru hela dagen som också fick huvudvärk så då går gubben igång på jobbarkompisen nästa dag som kommer hem till sina barn och……..Ja inte vet jag, men ett leende till okända är inte farligt ,att göra någon en tjänst förgyller istället spiralen åt andra hållet.

Jag behöver att bli mer medveten om vad jag gör för min egen sanning eller för andra eller för att föda mitt ego.

När min sanning är att jag ska betala 4000kr för ett par acne skor.. ….då vet jag att egot pratar…När jag bestämmer mig för att skänka bort samma summa till barnhemmet, då hoppas jag på att hjärtat och inte det dåliga samvetet talar.

Har du spotify? Unification mantra med Chandra Om, lyssna och njut!

LOVE &SEEK TO HEAL UNIVERSE

6 reaktioner till “EGO…egot…ego..go go go away….

  1. Känner igen dina tankar, Sandra. Jag har personligen så svårt att släppa prestigen. Bär på en stor rädsla att inte duga – men i vems ögon? Samtidigt blir jag arg på mig själv för det är ett riktigt fett lyxproblem att fundera i dessa banor, tänker jag. LOVE & LET GO

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s