Vit tantra

20120214-081137.jpg
Så fin helg i Sthlm med min käraste.
Tyvärr så är det så mkt billigare att flyga än att ta tåg, så här är en bild från luften. ( när man bokar i sista minuten).
Myste runt i Sthlm hela fredagen och jag blev förälskad i ett par skor -acne-. Så inte yoga men min sanning här och nu.

På kvällen blev det bikram, men fy och ush vilket ställe, mögel doft och allt för mager människa som ledde. Naivt nog tar iallafall jag för givet att yoga håller hög kvalité, tjii fick jag. Men jag fick sträckt ut min kära kropp. ( hade jag känt mögel/fukt doften när jag kom in hade jag aldrig gått, men den uppkom när rummet blev allt varmare).

Den stora dagen var på lördagen, vid Globen intog ett hundra tals vit klädda förväntansfulla människor strikta rader sittandes i valfri meditations ställning ( kunna hållas för 62 min)och jag och min kära satt mittemot varandra och tittade varandra djup in i ögonen samtidigt som vi höll olika mudras och chantade. Vackert. Utmanande!
En välbehövlig middag intogs senare på kvällen på RIS på söder, underbar indisk/ Bangladesh mat.

Här en inspirations bild när fröer sakta men säkert kan börja för kultiveras och min trädgård hoppas jag snart ska grönska i kapp med mitt medvetande:-)

Love&grow

20120221-074653.jpg

En reaktion till “Vit tantra

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s