PMS

Fri fri som en fågel.
Jag kan själv bestämma det mesta som sker i mitt liv.
Igen….
Jag har varit befriad från PMS ganska länge, men av ngn anledning kom det med dunder och brak denna gång. Hela mitt väsen har hela helgen varit låst. Som att någon försökt strypa mig inifrån och ut, diafragman knutigt sig och ansiktet har mest känt som ett russin. När ladies holiday kom i går precis innan jag skulle lägga mig var det med ett stort as garv:-)) -YES, jag håller inte på att bli galen, det har bara varit PMS!
Utropade jag till min man, som sa att han inte märkt något, ok, kanske lite små irriterad någon gång. -Kanske det hjälper med yogan iallafall, sa han
För då har du ju verkligen lärt dig behärska dig.
I morse blev det kontemplation/meditation och nu sitter jag på café på Linnegatan med kaffe och ser ut på alla som ska vidare med spårvagn till deras val(förhoppningsvis) i deras liv. Ska till Shalan på bandhas kurs, sen undervisa, perfekt fullmåne dag:-))
Love&Let go

5 reaktioner till “PMS

 1. Intressant bloggämne- ska kika runt här inne nu :)
  Kram
  Charlotte- en 3barnsmamma som slutat stressa och utbildar sig till Mindfulnessinstruktör

 2. hej igen.
  tekniskfråga. hur får du dina sidhuvuden att synas ovanför dina inlägg? mina syns inte och jag fattar inte vad jag gör för fel….försökt prova med olika ”teman” men sidorna kommer ändå inte upp.

 3. Hej igen sandra!
  nä jag ska inte gå på Linos workshop. Gillar inte hans sätt att undervisa. Tycker personligen han är för hårdhänt. Jag vill väldigt gärna gå på Matys workshop i Stockholm men får det inte att gå ihop….Chuck Millers workshop var grymt bra. Han är även Iyengar yoga-kunnig så han tar med den kunskapen in i Ashtanga, vilket är otroligt givande. Min plan är att gå på David Swensons workshop i vår/sommar. Jag träffade dina arbetsgivare för dryga 10 årsedan på en Lino-workshop i Danmark men tyvärr har vi inte haft så mycket kontakt. Jag yogade en del med dem när jag bodde i Gbg men det är längesedan nu. Kram Anna ps jag fick igång sidohuvudena tillslut….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s