Yoga är att lyssna

innåt, jag är vrål förkyld och det enda jag vill är att praktisera. Men nu har jag fått ett rejält hinder i vägen och det hindret gör att jag ännu nogrannare måste lyssna. Inte över reagera, fokusera på just denna stund.

Har tagit mig tid att använda min torkungn, linfrö kex med bockhornsklöver och nyponpulver cokies.

Ett super tipps är att jag mixade ner lite av späda nässlor i lillens glass mix men då han är lite misstänksam mot gröna prickar så mixade jag först nässlor plus citron plus blåbär och björksocker hällde upp i tillbringare och fyllde mixern med hallon och banan och hällde ner nässel mixen tills hans gräns var nådd. Så bra när glass är uppskattat;-)

Fortsätter att skriva ner vad jag äter för att kunna göra det som en inspiration sida i första hand till mig själv (!) då jag är recept dyslektiker och alltid lagar efter vad som finns hemma .Lite havre kommer nog allt finnas med har hittills bara en dag med havregryn på listan, desto fler med bovete. Jag är ju inte nitisk så om du är det är det nog någon annans lista du ska följa;-)

Vill du ha massa läckra recept gå in här på Ericas sida!

LOVE&SHANTI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s