OMFAMNA SMÄRTAN

I lördags tittade vi på ett program på you tube som jag inte hittar just nu, men min fascination för vegan kosthållning och ultra marathon väcktes.. (igen).

Här följer ett klipp..  ultramarathon snubben, Scott Jurek.

Tror inte att jag kan jämföra det jag gör på mattan mot ultra marathon träning men vissa likheter dedikation, beslutsamhet och medvetenhet – ett sätt att leva för, inte av. Mitt hjärta har verkligen hittat något som det inspireras av.

När jag satt och såg på programmet väcktes känslan av att vi alla är i samma medvetande, att skadar jag mig själv med elaka nedvärderande tankar så skadar jag också min kära son , man och moder jord. När jag med kärlek kan omfamna livet, vad som dyker upp, är det så mkt lättare .. men ett av dom svåraste  val att göra;-)

Psst har börjat åka longboard..så kul och fantastiskt att längta efter att få komma hem och leka och snart anländer denna min brevlåda;-)),Eat and run, Scott Jurek.

LOVE& ACCEPT  ( the bumpy trail)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s