dagar går och går

Ett underbart paket hämtades ut i morse. Kiviks lilla råa -Råkostfabriken var avsändaren. Så gulligt paket, så gulliga människor, bryr sig verkligen om det dom säljer -lever som dom lär och vad det lyser igenom.

Reishi svamp till pappa. Vetegräs till mor och man och son. Kakao till mig och vänner. Mucuna till mig. Carragheen till desserter. Sea spagetti som jag och sonen redan ätit till lunch, mums!! Sist men inte minst till hela familjen – Blue Klamath alg. Så lyxigt så underbart och nu inväntar jag bara VITAMIX er (super mixer) sparat och sparat nu äntligen!

Har varit i Olslo i helgen och hälsat på underbaraste Johanna. Läs detta fina blogg inlägg om Johanna men ta vissa ord med en nypa salt, google translate från portugisiska….psst jag är vännen som introducerade henne..;-) Så fantastiskt att få prata yoga titta på filmer och bara nörda en hel helg.

I morse blev det primary, så skönt att sakta andas igenom hela kroppen rena rama healingen,  -ja så balanserande för kropp och själ.

Har efter två veckors vila från andra serien och ”bara” gjort modifierade ställningar till och med i solhälsningen, lyckats att läka ut en knuta i övre trapezius. Har känt mig över körd av en monster truck.

Min visa man säger att först visar kroppen tecken av en fjäderlätt beröring -hallo nu är det lite fel.. lyssnar man inte då faller det en tegel sten typ -HALLO nu borde du lyssna.. lyssnar man inte då..ja det är då lastbilen kommer -HALLO ,du bryr dig inte om mig..nu kan du inte röra dig! Och jag lyssnade inte då :-) då kom monster trucken…

Men jag vill ju så gärna kunna göra Karnavandasana ;-) Pincha Mayurasana m lotus som fäller ner sakta och landar på triceps ner mot armbågen eller helst nära armhålan…och lyfter upp tebax till pincha. Så mitt ego la grunden till knutan.. och kanske lite andra saker? Ja ja vad är väl en dans på balen….

Men en sak är säker nu längtar min kropp att få arbeta ”tuna in” och bara få vara i alla underbara ställningar. Svettas och andas, kämpa och släppa taget. Men märker att när jag inte gör så mkt djupa bakåt böjningar blir jag stabilare och börjar inte gråta för minsta lilla – positiva saker likaväl som negativa.

Det är här som Mucuna busken kommer in, jag ska testa ta detta ayurvediska pulver för att det ska balansera upp nerverna..? Balanserar upp alla tre doshorna, kan aldrig vara fel.

LOVE&MYSORE

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s