Den som letar finner..

..spiration Inspiration…att få lov att spira, att växa mot förståelse att jag vet oerhört lite och allt är ett.

Sårar jag mig själv så går jag mot första delen i ashtanga yoga -ahimsha.
Så fort jag kan vända hårda tankar mot kärlek är en liten inre seger vunnen som sprider sig ut och manifesterar tro,hopp och kärlek.
Tänk om det var det jag fick lära mig när jag och 2 kompisar skrev ett brev till Olof Palme, att vi tyckte det var orättvist med att svält och krig.
Tänk om jag redan då förstått att kriget startar inom mig med dom olika kleshas( hindren) som växer upp som barriärer som hindrar oss att se sanningen så som den egentligen är,som ex Ahamkara (den som gör allt till jag och mitt)- Min girighet att vilja vara den bästa Barbie dockan, att favorisera det lilla underbara gotlandrusset… Och rädslan att göra bort mig, inte räcka till ..om jag redan då förstått att vi alla bär på samma kleshas (hinder) .

Vi alla letar efter lyckan bortom oss själva…
Så också jag…nya ställningar…nya superfoods.
Men jag har i alla fall insett i bra stunder att det inte finns ngn lycka bortom när mitt eget hjärta får resonera i harmoni med ditt:-)

Hur som helst är jag är iallafall lyckligt ovetande med en massa underbara människor runt mig som jag älskar villkorslöst och det är den största gåvan, en frihet som inte går att köpa, bara fås från att leva med öppet hjärta och sinne.

Ta in andra varelsers behov och låta ekosystemet innanför mig och utanför mig vara det primära.

Allt i andan utifrån hållbara val, som varar i minst 7 generationer framåt.

En underbar helg med familj och fina pappor som firas runt om i hela landet.

LOVE&SPIRE

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s