praktisera, praktisera och allt kommer till dig..

Klockan ringde 04.50… Kikade på telefonen, ingen som hade hört av sig och vill samåka.. Med andra ord fritt fram att dra täcket över mig igen och sova vidare. Sov morgon till 06…
Nu en enkel espresso på Doppio innan benen bär mig till shalan.
Trist att inte starta samtidigt som dom dedikerade yogisarna/ yoginisarna, men skönt med en utsövd kropp.
Har helt klart börjat känna av alla fötterna bakom huvudet positionerna… Det spännande är att höfterna inte gjort något för att dra till sig uppmärksamhet på länge.. Flera år!..eller va det förra sommaren?
Så nu är det kul att se hur kroppens mönster upprepar sig..
Denna gång är det ett stabilare sinne som inte låter sig flacka i väg på samma sätt som då. En mer erfaren hjärna som vet att det bara är en prosess inget att ta personlig.. Bara höfter som är lite spända, bara lite mer styrka från bandhas…inget att låta mig luras av.
Bakåt böjningarna som började bli bättre är nu tebax på slit och släp nivå. Ännu en gång…till förmån för att benen ”ska” bakom huvudet..

Jag har nu har lite fjärilar i magen (över tanken att få yoga).. För jag har ju bara gjort yoga i 12 år.. samma sekvens.. Lite konstigt men häftigt:-) så nu tar jag fjärilarna och går och rullar ut mattan…utan förväntningar ..( svårt när kroppen känns tung) Love & light

20121127-072125.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s