Yoga – att lyssna

Jag har alltid tyckt det känns läskigt med smärtstillande i konstgjord form.
Idag dök denna artikel upp i min mail; Paracetamol.

Det är underligt kan jag tycka att vi oftast drar oss undan smärta som (oftast) kan botas genom att besöka en alternativ teraput. I stället behandlar vi symtomen med smärtstillande eller annat som under trycker kroppens signaler på att något är fel.

Sista tiden har jag masserat mkt och praktiserat 3 timmar om dagen och i tillägg allt dragandes på pulka, snowracer… Så idag är det VILA för min kropp och jag ska på massage sen. Eller skulle jag ju kunna tagit en alvedon och köra på =)

Det är helt otroligt jag har producerat en CD som trycks idag. Ska bli så spännande och se färdiga resultatet och höra såklart.
Den kommer att kunna köpas via min hemsida eller här på bloggen.

LOVE & TAKE CARE

2 reaktioner till “Yoga – att lyssna

  1. Nu har jag testat min nya matta. Jag glider fortfarande med händer och fötter men det är en helt annan känsla på mattan. Vi blev kompisar direkt! Och så ligger den fint på golvet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s