Midsommarafton

http://www.youtube.com/watch?v=FhNoRM0rET0 Kanske har du tid att lyssna på detta…

Jag har börjat att göra en paj som nu står till sig i torkungnen, ska fyllas med en dillröra och få lite marinerade grönsker på toppen.

Även en choklad /advokado kaka står till sig i frysen. Ska dekoreras med massa färska jordgubbar, lite mandelgrädde m lime touch ska serveras vid sidan. MMMmm längtar;-)

Ingen sol idag så jag har praktiserat innomhus för första gången på hela veckan.

Jag ställde mig på vågen i förrgår och den landade på över 70 kg..(gått upp minst 12kg). Inget mot förra graviditeten då jag slutade väga mig när jag gått upp 30kg och tänk att jag gick över 2 veckor över tiden. Denna gången så var jag inte lika smal innan, så kanske slutar på samma vikt(?).
Det jag längtar mkt efter när jag står på mattan är alla underbara vridningar och att kunna göra nauli.
Fast tiden går så fort, så jag behöver liksom inte oroa mig. För vipps så kommer jag att stå på mattan igen och vrida och svettas och då vill jag ju inte ha varit närvarande i detta mirakel. Den fantastiska utvecklig som sker i mig som verkligen får mig till att känna kontakt med moderjord och alla andra varelser, långt bort ifrån media och ideal. För det blir ju så uppenbart att vi är däggdjur som liksom bara har olika masker och dräkter på oss för att dölja vårt innersta. Nu ska jag ju bli mjölkko och bara vara närvarande för någon annan, underbart! Håll tummarna(!), tack!

Så här fint kan det se ut i Sveige på västkusten en solig sommar dag;-)

Gravid V 26GRAVID V 26

Hoppas du får en fin midsommar och äter många liter jordgubbar!

LOVE & STRAWBERRIES

 

2 reaktioner till “Midsommarafton

 1. Vad härligt det låter. Jag vill absolut testa din avocado choklad. yummy, recept?
  Fantastiska bilder, vacker mage, jag blir sugen….
  Vad heter asanan när du står med benet upp och öppnar magen mot himlen? Fantastik.

 2. Tack! Asanan heter Vasishthasana, sido planka med lyft ben;-)
  Grunden i choklad/ advokado tårtan är från Karin Haglunds första bok, -Karins gröna värld. Hennes båda böcker är verkligen värda sitt pris, tycker jag.
  Botten: Mandel 3dl, carob 3/4dl, Dadlar 5-7 st, 1msk kokosfett Jag tog citron zest från en citron och en svätt juice från samma citron.
  Mixa allt det och truck ut i en springform.
  Fyllning: Solrosfrön 1dl, advokado 2,H2O 1/2 dl, 1dl raw kakaosmör,1 dl raw kakao, 1dl jordgubbar, 2msk kokosfett,vaniljpulver, pytte salt
  mixa allt och smeta ut i springformen, ställ i frysen någon timme, jag gjorde en jordgubb sås och ganerade m jordgubbar. Karin använder apelsin i sitt recept, jag har gjort utan något citrus el jordgubbar och det blir oxå nice! Njut av sista dagarna med Maria! KRAM Sandra

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s