Yoga och broccoli

Yoga lär mig mer än bara rörelser. Den ger mig ett nytt sätt att förhålla mig till andra och mig själv. Öppnar upp ögonen att kunna se världen från ett nytt perspektiv.
small daily..

-Yoga tar tid. Jag som nybörjare måste först och främst lära tålamod. Det är en del av träningen. Att acceptera mina begränsningar och arbeta utifrån dom.
Yoga ska lära mig att utföra varje rörelse så att den inte tar energi. Om jag tappar energi när jag utför rörelser har mitt ego helt tagit över, om jag inte får ut ngt av min tid på mattan kanske det är dags att lämna min bekväma zon och börja ta instruktioner till mig.
Vara uppmärksam på hur rörelserna utförs och veta när det är dags att sluta. Andningen är den del som ska ge energi, prana.
yogachic

Det som händer på yogamattan är ofta en spegel av hur jag fungerar i resten av livet.

När jag väl utövar yoga har jag större kontroll över mitt medvetande än om jag inte gör det.
Vi har ingen kontroll över det som händer oss under en dag, det enda vi kan kontrollera är hur vi reagerar på det . Mina reaktioner blir mer otadliga och balanserade om jag gjort yoga den dagen.

Verkar som att vi även kan äta svensk super broccoli för att få hjälp på traven..Se här för mer info om broccolin som:broccoli-”När de svenska forskningsresultaten presenterades jämförde forskare vid brittiska Institute of food research broccolins effekter med ett gympass eller en löprunda.

”Man tror att broccolin åstadkommer en reaktion hos kroppen som får den att trigga igång sitt antioxidantförsvar. Det är också vad som händer vid träning”, säger Marie Olsson, professor i trädgårdsvetenskap vid SLU”. Källa: www.va.se

LOVE& LIGHT

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s