Att stanna kvar i en och samma tradition…

Visa sig när inte allt är på topp, att man inte behöver ställa sig längst bak för att man har en dålig dag eller längst fram när allt rockar. Att komma till mattan och omge sig med andra när ens egen energi inte lyser eller man är ”skadad”. Ja dom stunder då man helst vill fly bort kan det vara utmanande. Fast vi alla vet att man gör sig själv en björntjänst om man låter en skada eller dålig dag hindra en från att komma till mattan…sri k p
Ja, nu på sommaren känns det som att många yogar på hemma i någon vrå. Då får verkligen yoga visa sig från en ärlig källa. Kan man säga så?
Ja, för mig har det varit super lyxigt att det är ett gäng som träffas och yogar regelbundet och jag har kunnat vara med ibland.
Lyxigt med energin från andra. Ibland underbart att bara kunna tuna in i egen energi. Det är så dom flesta av oss har det som inte bor nära en shala eller om man själv är läraren.
För mig var det viktigare förr att regelbundet åka iväg på workshop för att fylla på ett förråd av inspiration för att kunna ställa mig själv på mattan en tid efter ws, något besök på shala och sen nästa workshop.
Nu sen några år tillbaka har det bara blivit att fylla upp på shalan och mindre med workshops.
Tänker att det är som med allt annat, konstant skiftande och då tycker jag det är skönt att ha en tradition att luta mig på, som inte skiftar så mkt mer än vart man ska ta ett extra andetag eller inte…För lite mer info ang back in the days.
krishnamacharyaJust nu ser jag det som en ännu större ynnest än annars att faktiskt kunna göra fundamentala och ibland mer.

I dag kommer svärmor och är tar hand om ”lillen” så jag ska lyxa. Lunch med kära Malin, ansiktsmassage och praktisera på shalan på em, undra om jag och magen våga ställa oss längst fram..kanske;-)

LOVE&SUN

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s