Gaia

Undan för undan bränner purusas healande/sanna kraft genom illusioner och plötsligt ser jag allt tydligare hur prakriti i sin fulla balans transformerar både tid och rum till ett. Dåtid, nutid och framtid, du, jag och dom blir alla samma vibrerande massa, Min distans till mitt ego (ahamkara) ger dig möjlighet att se mitt sanna, skira, kraftfulla jag som blir du. Vi håller upp speglar framför varandra och förvirrande nog är vi bara reflekterande fragment av varandra.

Människor och väsen låter oss vara som vi är, när vi med öppna hjärtan och lätt sinne möter vad som är, utan att döma vad vi ser, förvränga vad vi känner eller slukas av förvirring. Illusionen av att vi alla är separerade är tecken på dålig självkänsla, inte vara tillräcklig, utanförskap och prestation. Genom att stilla sinnet och luta mig tillbaka in i mig själv kan jag uppleva mig ett med allt.

LOVE & HEAL

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s